Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Papendrecht

Carol's Life

Via deze site wil ik graag iedereen op de hoogte te houden van mijn leven met de honden.

Ik heb 2 duitse staande draadharen, Moeder Yutta en dochter Farah. Beide in het bezit van knjv diploma C,B en Map B. Yutta won in 2004 de Buzerd Trofee, voor jongste hond die een diploma behaald op de KNJV proef van de VVDD. 

Verschillende exterieur verslagen, waaronder een mooi verslag van de behaalde titel voor Farah' jeugdwinster 2007 op de Winner te Amsterdam.

Met beide honden heb ik deelgenomen aan de praktische jacht en ben tevreden over de resultaten in het veld.

Naast de wekelijkse trainingen gaan we zeer regelmatig naar het bos, strand of andere ren gelegenheid. Heerlijk met camera, honden en vriendin met hond, trek ik er op uit. Gelukkig kunnen de honden goed met elkaar overweg. Is er in de buurt nog wel eens een klein misverstand met de kat van de buren, zijn ze in het bos samen één.

Yutta van de Josephina's Hoeve

1 december 2003 - 3 juli 2015 *

Yutta, een hond met een bijzonder karakter. Werkte omdat zij daar plezier in had. Gaf mij haar kameraadschap door dik en dun. Samen hebben we veel mee gemaakt. In 2013 bleek Yutta een slecht hart te hebben en was er maar 1 optie, een pacemaker. Dit heb ik echter niet gedaan. Ik besloot om het wat rustiger aan te doen en haar zolang mogelijk aan mijn zijde te houden. Dagen gingen goed maar er waren ook slechte tijden. Uit het niets viel ze weg, zomaar en overal.

In juli 2015 heb ik besloten haar te laten gaan. Het was een zwaar moment om afscheid te moeten nemen van mijn enige maatje. 

Yutta bedankt voor ruim 11 fantastische jaren met plezier en vooral liefde. Je blijft voor mij altijd een topper.